$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Waarom elk bedrijf een risicoanalyse nodig heeft

risicoanalyse, bedrijf, brand, preventie, plan, fjk

Het koninklijk besluit van 28 maart 2014 is bedoeld voor brandpreventie op de arbeidsplaatsen. Dit besluit is van toepassing op de werkgevers en werknemers betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk. Dus, de werkgever voert een risicoanalyse uit in verband met het brandrisico.

De bedrijven die willen voldoen aan de normen zijn dus verplicht een risicoanalyse uit te voeren. Dit is ook nuttig voor alle kmo’s en grote bedrijven die hun veiligheidsniveau wensen te verbeteren. De te identificeren risico’s kunnen van uiteenlopende aard zijn. Daarom is het belangrijk om deze,  indien mogelijk met uw hulp, op te sporen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat uw gebouw brandveilig is.

Deze samenwerking is van belang om een zo breed mogelijke lijst met risico’s op te kunnen stellen. De wettelijke vereisten en verplichtingen gesteld aan nieuwe branddetectie installaties zijn vastgelegd in de norm NBN S 21-100-1-2 en verplichten een risicoanalyse.


Evaluatie van het risiconiveau


Vervolgens dient men het niveau van alle risico’s te evalueren, om de meest kritieke en de verwaarloosbare risico’s te kunnen bepalen. Deze evaluatie gebeurt aan de hand van deze factoren:
  • de kans dat het risico zich voordoet
  • de impact van het risico op het project wanneer het zich voordoet.

Verder dienen een aantal stappen genomen worden om:

  • het risico te identificeren
  • het risico te neutraliseren of te verminderen
  • het risico te aanvaarden
  • Resultaat van de analyses

De uitvoering van een risicoanalyse stelt het bedrijf eveneens in staat om een veel relevanter en doelgerichter controleplan voor de uitvoering op te stellen.

Vanuit onze jarenlange brandveiligheidsexpertise in verschillende typen gebouwen ondersteunen wij u graag om aan deze norm te voldoen en een brandveilig gebouw te ontwerpen.

Je kan beroep doen op Groep FJK voor:


Neem geen risico's als het om brandveiligheid gaat. Contacteer ons voor een analyse van de brandveiligheid voor jouw bedrijf!

$show=/p/tips.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/tips.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

evenement,1,faq,3,in de kijker,8,nieuws,7,nieuwsbrief,4,tips,4,
ltr
item
Groep FJK - Blog: Waarom elk bedrijf een risicoanalyse nodig heeft
Waarom elk bedrijf een risicoanalyse nodig heeft
Ontdek waarom elk bedrijf een risicoanalyse nodig heeft om de veiligheid te garanderen.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg686s-tCSybHYnGmBJqgeyf2T6rh0kXwUTEKAyZNwdNl-1asg2-99-SjQl-wTrtsdz-6jx9MWhpX5XJ_lF_o1ln_ys-wWeOcDB0tpdd7uIt4YzfdFLLMC4624tO0WA_SqdnJbg_dfXHv89/s640/risico.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg686s-tCSybHYnGmBJqgeyf2T6rh0kXwUTEKAyZNwdNl-1asg2-99-SjQl-wTrtsdz-6jx9MWhpX5XJ_lF_o1ln_ys-wWeOcDB0tpdd7uIt4YzfdFLLMC4624tO0WA_SqdnJbg_dfXHv89/s72-c/risico.jpg
Groep FJK - Blog
https://blog.groepfjk.be/2020/03/waarom-elk-bedrijf-een-risicoanalyse.html
https://blog.groepfjk.be/
https://blog.groepfjk.be/
https://blog.groepfjk.be/2020/03/waarom-elk-bedrijf-een-risicoanalyse.html
true
4601256110745650375
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ZOEKEN ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy